zondag 19 februari 2012

Beurs gekte!


Gisteren ben ik samen met Ans naar het verre Zwolle afgereisd. Speciaal natuurlijk om de handwerkbeurs te bezoeken. De heenreis verliep soepeltjes met de NS buiten het feit dat we tweemaal zijn weggestuurd uit de stilte wagon. We waren natuurlijk druk aan het kletsen en werden erop gewezen dat we stil moesten zijn of vertrekken uit deze stilte wagon. Wij natuurlijk direct vertrekken samen met nog een gezellige handwerkster uit Son die we eerder in Utrecht hadden ontmoet. Met z'n drieen zijn we een andere wagon gaan opzoeken waar we hoe kan het ook wederom in de stilte wagon zaten en weggestuurd werden door de conducteur. Het leek wel of de trein enkel uit stilte wagons bestond. Uiteindelijk toch een plekje in de normale 2e klasse kunnen vinden!! Eenmaal aangekomen zijn we flink aan het shoppen geslagen. Ans heeft een cool lichtbak gekocht van de daylight company en ik heb ook aardig wat leuke zaken gekocht (zie foto van de Buit bovenstaand). Naast het shoppen hebben we ook de mooie expositie van Ina Klugt-Berghuis bewonderd ( http://ina-quiltsandmore.blogspot.com/). Wat een prachtige quilts heeft ze gemaakt! Twas verder echt een drukte op de beurs en je moest echt moeite doen om bij een kraampje te komen. Wel erg leuk om te zien dat er zoveel liefhebbers voor het quilten zijn. Na alles gezien te hebben zijn we om 15.15 weer met de trein terug gereisd. De terugreis was uiteindelijk bijna 3 uur ivm een omleiding (via Hilversum). Ach ja zo komen we nog ergens :)

4 opmerkingen:

  1. het was leuk je weer even te spreken ( na ons gezamenlijk Bernina avontuur in Breda afgelopen mei ) fijn dat je zo genoten hebt. Omleiding via Hilversum.... pff, daar heb je nou net zin inna zo'n vermoeiende dag.
    Tot een volgende keer maar weer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. was zeker gezellig je weer even te spreken:) en je mooie werken te bekijken.

      Verwijderen
  2. Hey Saskia, was je er ook zaterdag! Wij zaten op de heenweg ook in een stiltecoupé, maar hadden het geluk dat die hele coupé vol met kleppende dames zat en slechts een enkele heer, die geen commentaar leverde (hij durfde, denk ik niet LOL)
    De drukte op de beurs was niet normaal. Ik had het zo druk met mensen ontwijken, dat ik helemaal niet gelet heb op eventuele bekende gezichten.
    Je hebt mooie aankopen gedaan. Ik zie dat je aan de vingerhoedjes gaat beginnen. Veel succes en de aanhouder wint, dat heb je wel aan de quilt van Supergoof kunnen zien.
    Mooie stoffen ook.

    Groetjes,
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Inge, Wij waren net iets vroeger (6.57 uur, errug vroeg) op pad anders waren we elkaar misschien al op het station bij het overstappen tegengekomen. Grappig dat het jullie wel is gelukt te blijven zitten in de stiltecoupe :)! Twas inderdaad superdruk op de beurs. Kzie op je blog dat je ook bij de stand van Dorry hebt gestaan. Ze zijn echt klein die vingerhoedjes en kon het niet laten de stempel met het patroon aan te schaffen. Wel een leuk project voor de restjes van andere projecten.

      Verwijderen