donderdag 7 juni 2012

Little Carrousel deel 7

Vanavond is het weer zover en zal deel 8 van de mysterie little carrousel worden onthult. Ben erg benieuwd naar het volgende blok. Onderstaand zijn nu alle bloempotten te vinden! Ben vandaag ook nog druk geweest met sweet pieces en heb de top nu klaar om door te quilten. Zodra deze helemaal af is komt er natuurlijk nog een foto van op.


Ook ben ik deze week nog bezig geweest met een setje pannenlappen. Ze zijn voor mijn tante. Ze heeft afgelopen tijd iedere dag gekookt voor mijn oma. Oma kon dit zelf niet meer omdat ze met een flinke longontsteking te kampen had. Gelukkig is ze inmiddels weer wat opgeknapt! Mijn tante was gelukkig erg blij met de pannenlappen gemaakt in haar favoriete kleur.


zaterdag 2 juni 2012

Zomer in Toscane en Tropische stranden

Eindelijk heb ik weer wat afgekregen! Een tweetal affo's. Zoals je misschien eerder op mijn blog hebt gezien ben ik een fan van borduurkussens (merk: vervaco). Ik heb er inmiddels ook 6 helemaal af. Dit zijn de laatste twee. De ene een heerlijk zandstrand met palmbomen met heldere blauwe zee en de andere een mooi zomers Toscaans landschap. Zo krijg je toch echt zin in de vakantie die gaat komen! Heb de kussens gezellig op m'n nieuwe stoelen gelegd. Nu kunnen we heerlijk met het mooie weer op ons balkonnetje gaan genieten.




Groetjes en allemaal nog een fijn weekend gewenst!
Saskia