zaterdag 25 augustus 2012

Zaterdagmiddag project

Vandaag heb ik samen met Ans een leuk afvalbakje gemaakt. Gezellig is dat met z'n tweeën uitvogelen hoe het in elkaar moet. Het patroon heb ik van Kitty gekregen. Het is een makkelijk en snel project. Het leuke is dat je direct resultaat hebt en dit leuke bakje meteen aan m'n sew easy tafeltje heb kunnen hangen. Zelf heb ik Kaffe Fasset stof gebruikt en Ans heeft leuke aquariumstof gebruikt (heb helaas geen foto van haar exemplaar) 

We hebben besloten vanaf nu iedere maand een klein snel project te gaan maken. Volgende maand op 22ste september gaan we een triangeltje maken. Foto's volgen uiteraard wanneer het af is. 




maandag 6 augustus 2012

Feston steek en Kartonnage

Niet erg veel aan de projecten gedaan maar heb inmiddels de complete rand helemaal af gekregen. Met de hand een festonsteek opzetten is wat werk maar het ziet er wel erg mooi uit! Nu de bloemenmand nog afmaken zodat ik alles uiteindelijk in elkaar kan gaan zetten. 



Kartonnage projecten maak ik ook heel graag. Heb inmiddels al aardig wat projecten gemaakt zoals een doosje voor speelkaarten voor m'n lieve oma en een grote en kleine naaibox. Hieronder is nog een leuke theedoos te zien en twee mappen. De grote map heb ik op mijn werk in gebruik lekker fleurig voor op dat saai gekleurde kantoor :). De kleine heb ik thuis in gebruik voor het noteren van de boodschappen.

Al met al zijn het leuke korte projecten die je leuk cadeau kunt geven of thuis gebruiken. Ik kan deze projecten aan iedereen aanraden. De projecten die ik maak zijn van Rinske Stevens Design (www.rinskestevensdesign.com). De meeste quiltwinkels verkopen deze spullen ook. De kwasten voor  het aanbrengen van de boekbinderslijm koop ik bij de action. Ze zijn daar zeer voordelig :) 





Groetjes en Liefs Saskia