zondag 22 april 2012

Quiltweer & Little Carrousel deel 6

Het (regenachtige) weekend zit er helaas alweer bijna op. Heb de afgelopen weekend veel kunnen patchen en quilten. Heb gewerkt aan een aantal ufo's (Sweet pieces, Bloemenmand en de home sweet home quilt) Het weer was ook niet goed en is natuurlijk een goed excuus om veel achter de machine te zitten. 

Nog drie dagen werken en dan heb ik eindelijk een 10 dagen vrij! Al deze dagen ga ik grotendeels gebruiken voor het quilten en patchen. Er staat van alles op het programma zoals de workshop van Reiko Kato en een dagje Europese quiltkampioenschappen in Veldhoven. 

Donderdagavond start mijn vakantie met de altijd gezellige Mysterie avond bij de Quilterij in Den Bosch. We zitten inmiddels alweer op de helft (zie onderstaand het resultaat deel 6 Little Carrousel). Ben heel erg benieuwd naar deel 7. Nog even wachten tot donderdag en kzal het weten....

 

zaterdag 14 april 2012

125 jarig bestaan Appie!

Wat hebben ze toch leuke spulletjes bij de Appie. Het kartonnen winkeltje (uit de tv reclame) en de bijbehorende spulletjes zijn helemaal leuk. Vervolgens kwam ik deze prachtige blikken speciaal ontworpen voor het 125-jarige bestaan van Appie tegen. Ik kon deze natuurlijk niet laten staan....Zijn ze niet verschrikkelijk schattig!!!!!! Ze hebben de blikken in drie kleuren (groen, rood en blauw). Zelf heb ik de bovenste twee gekocht. Denk dat ik er eentje voor snoepjes ga gebruiken en de andere voor een quilt spullen. Mocht je interesse hebben adviseer ik je snel naar AH te gaan want volgens mij zijn ze snel weg( ze kosten 2,50 euro per stuk).